top of page
THEATER CORPUS PRODUKSJONER

Etter 25 års virke som scenograf etablerte Tormod Lindgren Theater CORPUS i 2017. Kompaniet arbeider hovedsakelig med figurteater. Tormod Lindgren er kunstnerisk leder, regissør, scenograf, dukkedesigner og kostyme designer. Det er i hovedsak også han som lager figurene. 

Corpus er ikke et teaterkompani med faste medlemmer, men samarbeider med en rekke utøver og kunstnere med ulik kunstnerisk praksis. Alle produksjoner har nyskrevet musikk og scenetekst. Selv om Corpus har hovedfokus på figurteater så har de medvirkende erfaringer fra mange sceniske uttrykksformer.

Forestillingene henvender seg til voksne og barn.

TORMOD LINDGREN - Kunstnerisk leder, regissør, designer. 

Tormod Lindgren har jobbet som scenograf/video-/kostyme-/figur-desinger på et hundretalls oppsetninger, for institusjonsteatre og frigrupper i inn og utland. Han har jobbet på mange felt; teater, dans, figurteater, performance, musikkdramatikk.  

Han fikk i 2008 Heddaprisen "særlig faglig innsats" for @lice ved Riksteatret/Rikskonsertene. Han har en BA fra

Khio i Oslo/Bergen og en master i scenografi fra Central Saint Martins-London/Damu-Praha.

AINA VILLANGER - Poet og Dramatiker på Fri kjærlighets by, Corpus, Epp og Berg & Høegs fotostudio

Aina Villanger debuterte på Oktober Forlag i 2012 med LANGSANG og har siden gitt ut 5 bøker. Langsang har blitt iscenesatt i form av danseforestillingen “Jeg er kosmos” ved Siri og Snelle. I “Forfatterbevegelsen” fremførte hun både tekst og samtidsdans i en forestilling som fikk kritikerprisen, og hun har skrevet scenetekst til to forestillinger for Bananaz. 

Villanger er blant annet utdannet ved Nordland kunst og Filmskole,Skrivekunstakademiet i Hordaland og MA i Estetikk fra Universitetet i Oslo. I 2018 mottok hun Tanums kvinnestipend. Hun mottar statens 3 årige arbeidsstipend.

Corpus FLYER 10 u tekst.jpg

CORPUS

Theater Corpus, 2019

10Fri_kjærlighet_rettsak_1_meddommere_MG

DEN FRI KJÆRLIGHETS BY - The City of Free Love
Theater Corpus, 2017

27 Simplicissimus - FOTO LindgrenIMG_375

SIMPLISISSIMUS

Theater Corpus, 2021

modeller-stille5153 kopi.jpg

PROSPEKT - Forprosjekt

Theater Corpus, 2015

bottom of page